Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangverksamhet, restaurangförvaltning, investeringar inom restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 580 | 15 745 | 15 633 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 609 | 2 953 | 2 159 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 775 | 2 948 | 2 153 |
Årets resultat (tkr) | 2 068 | 2 298 | 1 552 |
Summa tillgångar (tkr) | 17 303 | 15 220 | 13 294 |
Antal anställda | 9 | 10 | 10 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 580 | 15 745 | 15 633 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 609 | 2 953 | 2 159 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 775 | 2 948 | 2 153 |
Årets resultat (tkr) | 2 068 | 2 298 | 1 552 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 016 | 5 025 | 5 042 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 12 287 | 10 195 | 8 253 |
Tillgångar (tkr) | 17 303 | 15 220 | 13 294 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 10 329 | 8 261 | 6 264 |
Obeskattade reserver (tkr) | 3 901 | 3 804 | 3 793 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 072 | 3 155 | 3 238 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 17 303 | 15 220 | 13 294 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 4 500 | 300 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 10 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 731 | 1 575 | 1 563 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.8% | 18.8% | 13.8% |
Soliditet | 75.9% | 72.3% | 67.7% |
Kassalikviditet | 391.8% | 312.1% | 242.4% |
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangverksamhet, restaurangförvaltning, investeringar inom restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.